МИХАЈЛОВИЋ ИСКРЕН: Фудбал без навијача је ужасан, боље да се не игра

Novosti online

25. 07. 2020. у 19:49

МИХАЈЛОВИЋ ИСКРЕН: Фудбал без навијача је ужасан, боље да се не игра

Фото: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

ВИРУС корона је показао једну битну ствар у свету спорта.

Велика је разлика играти са и без навијача. Приметно је да то утиче и на саме игрчае на терену.

Не крије то ни српски стручњак са клупе Болоње Синиша Михајловић.

- Ужасно је заиста. Горе је него на тренинзима. Оно што се дешава у овим тренуцима није фудбал. Играмо на свака три дана по невероватним врућинама. Не можете да процените колико су тимови добри у овим условима. Једва чекам да се сезона заврши, јер ми је дојадило да играмо пред празним трибинама. Радили смо то као хитне и неопходне мере, јер је био једини начин да се сезона заврши. Надам се да ће од септембра навијачи да се врате - рекао је Михајловић.

Амбијент му се ни мало не свиђа.

- Овакав начин је веома лош. Немам никакве емоције, никакву радост. Понављам, на утакмицама је као на тренинзима. Стварно је ужасно играти тако и рекао бих да нисам једини који тако мисли.

Имао је похвале на рачун тима.

- Упркос мојој болести, па карантину због короне и свему што нас је снашло морам да кажем да је тим напредовао. Обезбедили смо опстанак у лиги веома рано и били у горњем делу табеле. Желимо да наставимо да растемо, да будемо бољи, али да би се то догодило морамо да пронађемо психолошку константност.

Стекао се утисак да је један од проблема неефикасност нападача.

- Можда је једна од проблема наших нападача у овом тренутку то што покушавају да се искупе за неке слабије партије. Очекује нас дуел са Лећеом и свесни смо да у овом делу сезоне мотивација прави разлику. Ако будемо “гладни” као они онда можемо да покажемо да смо квалитетнији - закључио је Михајловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)