ИЗ ВОЈВОДИНЕ ПОРУЧУЈУ: Клуб не сме да стане са успесима, сва овлашћења за прелазни рок у рукама Лалатовића и Бајатовића

З. Грумић

22. 07. 2020. у 19:49

ВРШИЛАЦ дужности председника Управног одбора ФК Војводина у наредном периоду биће Драгољуб Самарџић, актуелни председник Скупштине клуба, уместо Војислава Гајића, који је пре две недеље поднео оставку на челну функцију у новосадском суперлигашу.

ИЗ ВОЈВОДИНЕ ПОРУЧУЈУ: Клуб не сме да стане са успесима, сва овлашћења за прелазни рок у рукама Лалатовића и Бајатовића

Фото Н. Карлић

Самарџић је своју одлуку да ту дужност прихвати саопштио данас на конференцији за новинаре, напомињући да је у међувремену разговарано са Гајићем, али он је остао при ставу да, због разлога пословне природе, не може да настави да води клуб као до сада.

- Желели смо да Гајић остане, али нисмо успели да га убедимо у то. Задатак Управног одбора и мој задатак је да учинимо све да тај проблем, недостатак председника, што боље пребродимо. Клуб не сме да стане, већ мора да настави успешно да функционише - истакао је Самарџић, нагласивши да Гајић није отишао из клуба нити, како је навео као свој лични став, има разлога да оде, додајући да је финансијска ситуација у клубу много боља него што је била раније.

Очување рада стручног штаба и играчки кадар биће главни циљ управе, коју ће он предводити до седнице Скупштине ФК Војводина, како би тим са "Карађорђа" наставио да постиже одличне резултате, попут оних из минуле сезоне. Када је реч о прелазном року, сва овлашћења у том погледу имају директор клуба Душан Бајатовић и шеф струке Ненад Лалатовић.

Седница Управног одбора биће одржана већ у петак, а Скупштина клуба чим се за то створе услови. Конкретно, онда када престане забрана окупљања због тешке епидемиолошке ситуације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)