Михајловић у клинчу с новинарима: Постављате ми питања преко неке ствари, и без вас ћу тешко заборавити на болест

Novosti online

12. 07. 2020. у 11:07 >> 12:09

Михајловић у клинчу с новинарима: Постављате ми питања преко неке ствари, и без вас ћу тешко заборавити на болест

фото: ЕПА

ТРЕНЕР Болоње Синиша Михајловић неће предводити своје фудбалере на утакмици против Парме због црвеног картона који је добио на недавном мечу против Сасуола.

Без обзира на то што неће седети на клупи, српски стратег је одржао конференцију за медије на којој је био видно љут и нервозан, а ситуацију су погоршала устаљена питања представника медија.

- Наш наредни противник? Пуно тога ће у овој утакмици зависити и од нас. Биће то отворен меч... Ситуација у Европи? Радимо оно што треба да радимо, ми смо професионалци, али не желим да плачем нити да одговарам на нека питања - рекао је Михајловић, па наставио:

- Имате десет дана да спремите питања и онда дођете овде увек са истим питањима која ми постављате преко неке ствари. Од десет питања девет је увек истих. Волео бих да будете мало маштовитији. Зато је и велики број одговора очигледан - рекао је Синиша и наставио у истом тону:

- Годину дана је прошло од моје болести, тешко да ћу то заборавити и без вас. Била је то поприлично уср**а година, али фамилија и деца су били добро... Мариани судија? Немам добре односе са судијама из Рима... Надам се да ће се ситуација са вирусом корона брзо завршити јер је играње без публике ср**е. Ако вам неко каже да је играње пред празним стадионом као женa без с**а, потпуно је у праву - рекао је Синиша Михајловић и завршио конференцију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)