БРУСЕ ФОРМУ НА ЗЛАТИБОРУ: Партизан други део припрема од понедељка обавља на планини

М. Бл.

субота, 11. 07. 2020. у 21:10 >> 22:47

БРУСЕ ФОРМУ НА ЗЛАТИБОРУ: Партизан други део припрема од понедељка обавља на планини

фото: Н. Параушић

ПРВИ део припрема на Златибору је "прескочен" због проблема изазваних пандемијом вируса корона, али уз највеће мере предострожности Партизан ће се у среду ипак "попети" на планину, где је током 13 дана планиран завршни део припрема за нову сезону.

Проблеми које су имали Александар Шћекић и Никола Лакчевић су прошлост, а како ће пред полазак на Златибор комплетна експедиција црно-белих бити тестирана на ковид 19 јасно је да ће Милошевић са изабраницима избећи било који вид опасности уочи наставка припрема.

Партизан ће на Златибору током наредних 13 дана бити смештен у хотелу "Палисад" и одиграће најмање три контролне утакмице. Ривали ће бити Пролетер, Младост из Лучана и нови суперлигаш Златибор, а није искључено да се током боравка на планини пронађе још неки спаринг партнер.

Када је прелазни рок у питању, после доласка штопера Френка "Макија" Бањака из Олимпије је некако све утихнуло, што и није неочекивано јер су из Хумске најавили да ће сви наредни доласци бити уско повезани са одласцима из клуба. Последњих дана су се за Сејдубу Суму интересовали клубови из Саудијске Арабије и Уједињених Арапских Емирата, а у Партизану не размишљају о продаји Гвинејца клубу који није спреман да издвоји бар 3,5 милиона евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)