Михајловић на терену: Уживам у животу и нормалним стварима које раније нисам примећивао

Новости онлине

23. 06. 2020. у 08:38

Михајловић на терену: Уживам у животу и нормалним стварима које раније нисам примећивао

фото: ЕПА

Болоња је поражена од Јувентуса са 2:0, а тренер Синиша Михајловић нимало није био задовољан током и исходом меча. Српски фудбалски стручњак је највише замерио што је клубу из Торина досуђен пенал у 23. минуту, па се обрушио на судије.

- Напокон говоримо о фудбалу, поново смо почели да играмо. Нажалост, изгубили смо -почео је причу тренер Болоње Синиша Михајловић за италијански “Скај спрот”. - Знали смо да ћемо се срести са љутимЈувентусом и били смо свесни да је скоро немогуће да они изгубетри утакмице заредом. Када је почео њихов притисак досуђен нам је пенал и примили смо гол, после чега је све постало теже. Међутим, међу мојим момцима јебило мало страха и није ми се тодопало.

Када је пенал досуђен Михајловићев глас одјекивао је на празном стадиону. Прокоментарисао је Михајловић то и после меча:

- Увек има гурања испред гола. Казна увек може да се досуди, али штета је што сам ја морао да сачекам да Јувентус нађе озбиљног судију. Због свог менталитета, увек покушавам да победим чак јаче момке. Мој тим мора да мисли да свакоме може да отежа и да нападне. Одбрана није у мојој природи.

Питали су Михајловића како се носи са болешћу?

- Ако вас притисне страхидете све дубље и дубље. Мора да се буде јак. У мом начину размишљања, када неко спозна себе не скаче доле, већ покушава да се суочи и превазиђе тешкоће које су га задесиле. Лекари су урадили сјајан посао. Научио сам да будем стрпљив. Уживам у животу и нормалним стварима које раније нисам примећивао рекао је Синиша Михајловић који је сам према себи одговоран и пази се током пандемије вируса корона.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)