ТАКОВО ПОСЛЕДЊИ ИСПИТ Фудбалери Слоге гостују у Горњем Милановцу

Г. ЋИРОВИЋ

18. 11. 2022. у 10:45

Утакмицама последњег, 15. кола предстојећег викенда биће спуштена завеса на јесењи део такмичења у оквиру Српске лиге „Запад“.

ТАКОВО ПОСЛЕДЊИ ИСПИТ Фудбалери Слоге гостују у Горњем Милановцу

Г.Шљивић

У последњем колу, фудбалери краљевачке Слоге, тренутно „фењераши“ на табели, сутра ће (13.00) гостовати Такову у Горњем Милановцу које заузима осму позицију, у средини српсколигашког каравана.

Током јесење полусезоне Краљевчани су до сада остварили само једну победу, шест ремија и седам пораза, док је домаћа екипа уз четири тријумфа забележила по пет ремија и пораза.

Евентуалном победом у овом мечу краљевачки „бели“ би се равноправно укључили у борбу за опстанак на пролеће, с обзиром да директни ривали нису остварили већу бодовну залиху.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца