ТЕЖАК ИСПИТ ПРОТИВ ЛИДЕРА: Слога сутра чека Смедерево на Градском стадиону у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

28. 10. 2022. у 15:09

Првенствени дуел лидера и фењераша на табели обележиће предстојећи фудбалски викенд на теренима Српске лиге „Запад“.

ТЕЖАК ИСПИТ ПРОТИВ ЛИДЕРА: Слога сутра чека Смедерево на Градском стадиону у Краљеву

Г.Шљивић

У оквиру 12. кола последњепласирани фудбалери Слоге ће сутра (13.30) пред својим навијачима на Градском стадиону у Краљеву угостити Смедерево које ове сезоне још није осетило горчину пораза и са девет тријумфа и два ремија заслужно заузима прву позицију.

Краљевачки „бели“, с друге стране, на свом конту још немају победу и са мршавим учинком од шест пораза и пет нерешених исхода покушаће да направе подвиг и освоје цео плен против фаворизованих Смедереваца. То би им, свакако, био добар замајац у борби за опстанак у овом рангу такмичења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)