„БЕЛИ“ БЕЗ ИЗБОРА На градском стадиону у Краљеву Слога сутра дочекује Тутин

Г. ЋИРОВИЋ

14. 10. 2022. у 14:36

Фудбалери краљевачке Слоге једини су на српсколигашком „западу“ који ове сезоне још нису осетили сласт победе, а уколико наставе са лошим резултатима, следи им експресни повратак у нижи ранг којег су се, пред почетак ове сезоне, спасли административним путем.

„БЕЛИ“ БЕЗ ИЗБОРА На градском стадиону у Краљеву Слога сутра дочекује Тутин

Г.Шљивић

Једну од последњих прилика да ухвате прикључак у борби за опстанак Краљевчани ће имати сутра (14.00) пред својим навијачима на Градском стадиону када им, у 10. колу, у госте стиже Тутин.

„Бели“ су до сада на свој мршави бодовни салдо уписали четири ремија и пет пораза, док су гости из Тутина остварили три победе, четири ремија и два пораза.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)