СРДИЋ ЗА КОРМИЛОМ "БЕЛИХ": Промена на месту првог тренера краљевачке Слоге

Г. ЋИРОВИЋ

05. 10. 2022. у 17:37

ПОСЛЕ веома лошег старта у новој сезони на српсколигашком „Западу“ и мршавог учинка у првих осам кола од три ремија и пет пораза, дошло је до очекиване смене на месту шефа стручног штаба ФК Слога из Краљева.

СРДИЋ ЗА КОРМИЛОМ БЕЛИХ: Промена на месту првог тренера краљевачке Слоге

Г.Шљивић

Уместо досадашњег тренера Уроша Калинића, кормило „белих“ поврено је Дејану Срдићу, некадашњем тренеру Бачке из Суботице, бившем фудбалеру Хајдука из Куле, словеначког Марибора и интернационалца у Мађарској, Финској, Шведској и Босни и Херцеговини.

Нови шеф струке краљевачког српсколигаша већ је одржао пар тренинга са екипом, а на клупи „белих“ дебитоваће предстојећег викенда против Полета из Љубића на Градском стадиону у Краљеву.

БОНУС ВИДЕО - ДЕСИЛО СЕ ПРЕ 36 ГОДИНА: Храбар потез Милутина због ког је добио награду Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

ИМА ЛИ СРБА? Наш певач у Катару викнуо стихове Гаге Мирковић - каква је реакција уследила (ВИДЕО)