ПАРТИЗАН ДОБИО ПРЕЛЕП ПОКЛОН НА 77. РОЂЕНДАН: "Гробари" ће бити посебно одушевљени (ВИДЕО)

Novosti online

04. 10. 2022. у 15:47

ФУДБАЛСКИ клуб Партизан као покретач и СД Партизан данас славе 77. година постојања, а тим поводом објављена је обрада песме коју "гробари" просто обожавају.

ПАРТИЗАН ДОБИО ПРЕЛЕП ПОКЛОН НА 77. РОЂЕНДАН: Гробари ће бити посебно одушевљени (ВИДЕО)

КК Партизан / Драгана Стјепановић

Партизан је основан на данашњи дан 4. октобра 1945. године у Београд, под називом Фискултурно друштво Централног дома Југословенске армије у коме су се, по идеји Светозара Вукмановића Темпа, окупљали само припадници војске. 

Клубови из црно-беле породице су наредних 77 година освајали титуле европских шампиона, спортисти писали историју својих спортова и постављали нове стандарде.

За то време најватреније присталице фудбалског клуба имале су сијасет песама које су одзвањале југом, али једна је заузела посебно место у срцима навијача Партизана - "Танго смрти".  

Наиме, песма "Последњи танго" коју у филму "Балкан експрес" изводи глумица Тања Бошковић доживела је специјалну обраду, а познату мелодију и речи са платна сада прати модификован чвшћи звук.

Ову обраду отпевао је популарни Крсма, фронтмен бенда ЈНА, који је познат управо по навијачким песмама Партизана.

- Срећан рођендан нашем Партизану уз жељу да бакље на грбу горе још пуно година. За пуно титула, за јединство у клубу и на трибини - стоји у опису песме објављене на Јутјубу.

БОНУС ВИДЕО: Влаховић нови рекордер - пет највећих трансфера српских фудбалера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)