АРАПИ ЖЕЛЕ У ЕВРОЛИГУ: Бодирога одлучује, одржан састанак у Београду? Фајнал фор у Емиратима

Novosti online

01. 10. 2022. у 16:57

ГРЧКИ медији пренели су информацију да би у будућности у Евролиги могли да играју и тимови из Уједињених Арапских Емирата.

АРАПИ ЖЕЛЕ У ЕВРОЛИГУ: Бодирога одлучује, одржан састанак у Београду? Фајнал фор у Емиратима

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Како преноси грчки портал "СДНА" Евролига би могла да се ускоро отвори финансијерима из Дубаија, али не само то, већ и тимовима.

Елитно кошаркашко такмичење напустио је Ђорди Бертомеу, а на његово место стигао је Дејан Бодирога, очекује се да Србин донесе бројне структуралне промене у такмичењу.

Грчки портал наводи да би у том контексту Евролига могла да се прошири на подручје УАЕ, односно да је неименовани клуб из Дубаија изразио жељу да игра у Евролиги, те се наводно преговара са акционарима да дају дозволу за проширење такмичења.

Потенцијални инвеститор из Емирата нема проблем са финансијама, а већ је био у Европи, односно Београду на фајнал-фору Евролиге, а очекује се да ускоро и клубови акционари отпутују у Дубаи на састанак где би погледали и модерну ''Кока-кола арену'' која прима 17.000 гледалаца и где је планирано да се играју мечеви Евролиге у будућности.

Инвеститор је спреман да предложи да се три године у низу фајнал-фор одржи у Дуаију у поменутој арени, а већ има заинтересованих за тај пројекат јер су шеици били на састанцима у Русији, Немачкој и Турској.

БОНУС ВИДЕО: КАД ДРЖАВА БРИНЕ О ШАМПИОНИМА: Како су се низали успеси Србије у 2021. години

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе "Нема предаје" у свлачионици орлова (ФОТО)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није се прославила у првом мечу на Мундијалу, али сама чињеница да су "орлови" на највећој смотри светског фудбала "боде очи" непријатељима наше државе и народа.

25. 11. 2022. у 14:58

Коментари (0)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Данас пада цена горива - ево колико ће појефтинити дизел, а колико бензин