“БЕЛИ“ ЈОШ БЕЗ ПОБЕДЕ Фудбалери Слоге траже излаз из резултатске кризе

Г. ЋИРОВИЋ

30. 09. 2022. у 10:17

​Ни после седам одиграних утакмица на српсколигашком „западу“ фудбалери Слоге из Краљева још не знају за победу па тренутно, са три ремија и четири пораза, заузимају претпоследње, 15. место на табели.

“БЕЛИ“ ЈОШ БЕЗ ПОБЕДЕ Фудбалери Слоге траже излаз из резултатске кризе

Г.Шљивић

Излаз из резултатске кризе Краљевчани ће покушати да пронађу овог викенда, али тај задатак им неће бити ни мало лак пошто им сутра, у оквиру 8. кола, предстоји гостовање увек неугодној екипи Будућност Крушик у Ваљеву.

Домаћа екипа је у досадашњем делу првенства остварила по три победе и пораза уз један реми, па јој припада улога фаворита, док се у табору Слоге надају евентуалном изненађењу, као и да ће се са тешког гостовања вратити бар са једним бодом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну