СНИМАК КОЈИ ГЛЕДА СРБИЈА - НЕВЕРОВАТНИ ПЕНАЛИ: Овако је Партизан испао из Купа Србије (ВИДЕО)

А.И

28. 09. 2022. у 17:24

ПАРТИЗАН је на сензационалан начин испао из Купа Србије у фудбалу, а пенал серија којом је Раднички из Сремске Митровице прошао у осмину финала ће се дуго препричавати.

СНИМАК КОЈИ ГЛЕДА СРБИЈА - НЕВЕРОВАТНИ ПЕНАЛИ: Овако је Партизан испао из Купа Србије  (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Заправо, и сам начин на који се дошло до извођења једанаестераца је био запањујућ за све којима су црно-бели у срцу, али оно што је уследило - била је посебна прича.

Спасојевић је најпре са беле тачке довео аутсајдере у вођство у првој серији и нико на стадиону, али ни гледаоци који су пратили пренос путем ТВ екрана, није могао да замисли шта ће уследити.

А уследило је то да црно-бели нису искористили ни један једини једанастерац.

Како је то изгледало, погледајте и сами:

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (3)

МИЛИЦА УПУТИЛА ПОРУКУ ВАТРЕНИМА: Огласила се после елиминације моћног Бразила