ВЛАХОВИЋ ОД ЈАНУАРА У АРСЕНАЛУ? Огласио се мајстор за фудбалске трансфере и окончао сагу

Новости онлине

26. 09. 2022. у 10:21

Претходних дана су поједини инострани медији поново почели да повезују Душана Влаховића са преласком у Арсенал, што је био повод најновијег оглашавања трансфер инсајдера Фабриција Романа.

ВЛАХОВИЋ ОД ЈАНУАРА У АРСЕНАЛУ? Огласио се мајстор за фудбалске трансфере и окончао сагу

FOTO: Tanjug/AP

Италијански новинар је објавио да су му извори с обе стране демантовали причу, те да је Душан фокусиран на Јувентус, а да је Арсенал задовољан својим нападачима.

"Тобџије" су прошле зиме биле један од тимова који је агресивно јурио Душана Влаховића, али нису успели да га приволе да дође у Лондон. Он је одабрао Јувентус где се одмах испоставио као велико појачање, али тренутна форма екипе му не олакшава посао.

Двадесетдвогодишњи нападач је у дресу репрезентације показао колико му прија офанзивна поставка. Одиграо је маестрално и само је гол недостајао да крунише ту партију. Ове сезоне се четири пута уписао у Серији А на шест утакмица.

БОНУС ВИДЕО: Влаховић нови рекордер - пет највећих трансфера српских фудбалера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (1)

УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону