ТИК-ТОКЕРИ РАЗБЕСНЕЛИ РОНАЛДИЊА: Покушали га понизе, а Бразилцу се то није допало

Novosti online

24. 09. 2022. у 18:18

ЈЕДАН од најпопуларнијих фудбалера почетком 21. века свакако је Роналдињо, за многе играч који је играо најатрактивнији фудбал је након одласка у пензију постао човек преке нарави, а то су на својој кожи искусили и извесни Тик-Токери

ТИК-ТОКЕРИ РАЗБЕСНЕЛИ РОНАЛДИЊА: Покушали га понизе, а Бразилцу се то није допало

Printskrin/Tik-Tok/Ferjani_Safiii

Бразилац је током успешне каријере неодбрањивим дриблинзима бацао навијаче у транс, готово да није било играча коме није бар једном провукао лопту кроз ноге, а сада му је карма закуцала на врата.

Двојица Тик-Токера су преку нарав Роналдиња искусили након што су му протурили лопту кроз ноге.

Након што је му је један од њих бацио лопту кроз ноге, Роналдињо је бесно кренуо према његовом колеги када је снимак прекинут.

БОНУС ВИДЕО: ДИБАЛА ГРОЗНИЦА: Спектакуларан дочек за новог фудбалера Роме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

Коментари (0)

(УЖИВО) ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор