У НЕДЕЉУ СТИЖЕ ФАП: Слога из Краљева још чека прву победу ове сезоне

Г. ЋИРОВИЋ

23. 09. 2022. у 11:47

Фудбалери Слоге из Краљева још не знају за победу ове сезоне на српсколигашком „Западу“, а у 7. колу очекује их нови тежак испит.

У НЕДЕЉУ СТИЖЕ ФАП: Слога из Краљева још чека прву победу ове сезоне

Г.Шљивић

У недељу (15.00) на Градски стадион у Краљеву стиже ФАП из Прибоја који је до сада остварио три победе, два ремија и један пораз. Пред Краљевчанима је императрив победе, а љубитељи фудбала из града на Ибру се надају да је после консолидације играчког кадра „белих“ коначно дошло време и за прву радост њихових љубимаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца