РИВАЛИ БЕЗ ПОБЕДЕ Фудбалери Слоге сутра гостују у Пожаревцу

Г. ЋИРОВИЋ

02. 09. 2022. у 11:13

Утакмицама 4. кола предстојећег викента наставља се првенствена трка за бодове у оквиру групе „запад“ Српске фудбалске лиге.

РИВАЛИ БЕЗ ПОБЕДЕ Фудбалери Слоге сутра гостују у Пожаревцу

Г.Шљивић

После једног пораза и два ремија у досадашњем делу првенства, фудбалери Слоге сутра гостују у Пожаревцу екипи Младог радника који је на старту сезоне доживео сва три пораза.

Бодови су, дакле, потребни и једној и другој екипи, а у табору краљевачких „белих“ се надају да ће се уздигнутих руку вратити са тешког гостовања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)