ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕЛИЈЕ ЗБОГ СТАНКОВИЋА: "Време је да покажем шта је лаж, а шта стварност"

Novosti online

26. 08. 2022. у 20:30

НАВИЈАЧИ Црвене звезде издали су саопштење у вези са оставком Дејана Станковића и меновањем његовог наследника. Портал "Новости" саопштење Делија преноси у целости и без редакцијских измена:

ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕЛИЈЕ ЗБОГ СТАНКОВИЋА: Време је да покажем шта је лаж, а шта стварност

FOTO: FK Crvena zvezda

- Звездашка јавност је праведна и исправна, али већ одавно смо постали робови лажног мишљења и лажног јавног мњења.

Звездаши су већ давно упали у филм да је њихово мишљење у ствари оно што прочитају по мрежама где је истина далеко од реалности.

 Тај лажни притисак који не могу да издрже ни људи на најодговорнијим функцијама није на жалост могао да издржи ни један човек какав је Милоје, а сада и легенда какав је Деки! 

Време је да једном за свагда раскрстимо са виртуелним светом и да покажемо шта је лаж, а шта стварност. И ако је Деки легенда коју смо морали да "платимо" да бисмо сутра били паметнији, нека тако буде јер човек је растргнут у последња три дана, а у реалности ниједан звиждук се није чуо то вече на стадиону, који је једино мерило.

Зато хајде сутра за Декија, за Павкова, за све наше јунаке, да се појавимо и да покажемо шта је реалност и да ставимо већ једном за свагда тачку на ове фарсе! 

ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН! СУБОТА 20.30ч, ЗА ЗВЕЗДУ, ЗА ДЕКИЈА, ЗА ИГРАЧЕ!!! Сви на стадион да покажемо шта је стварност! - наводи се у саопштењу навијача Црвене звезде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

Коментари (5)

ЗАХАРОВА О ИЗЈАВИ БОРЕЉА ДА НА БАЛКАНУ НЕ ЗНАЈУ КО ЈЕ ПУТИН: Деградација Запада не значи да је у току исти процес и код других народа