СРАМОТНО! Праве стадион од 28 милиона евра, играли меч са кадетима и изгубили 6:0 (ВИДЕО)

Novosti online

14. 08. 2022. у 18:07

ЕКИПА Тимока из Зајечара иза себе има веома тежак и буран период. Екипа из источног дела Србије је покушала да остане у Првој лиги Србије, међутим, у тој мисији нису успели и ове сезоне су "купили" карту за Српску лигу Исток. Ипак, ни тамо им не цветају руже после прве утакмице где су у Параћину поражени са 6:0.

СРАМОТНО! Праве стадион од 28 милиона евра, играли меч са кадетима и изгубили 6:0 (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Резултат као резултат иако се чини да каже много, заправо не каже ништа. Много је већи пораз оно што се десило тог поднева у овом граду Поморавског округа.

Наиме, екипа Тимока је изашла на терен са 11 играча кадетског и омладинског узраста (деца од 16 до 18 година) и то без иједног сениора!

Нејаки момци су дали свој максимум, али недовољно припремљени за недаће сениорског фудбала су узеле маха и морали су отићи својој кући са шест голова у мрежи. Не би ни то било страшно, као и чињеница да је Тимок до последњих утакмица прошле сезоне "гризао" како би остао у Првој лиги, а потом и напао место у Суперлиги.

Амбиције су биле високе, али су и оне биле поплочане стимулансом у виду новог стадиона који се гради у Зајечару, који је обезбеђен од стране града, али и саме државе, а у који ће бити уложено 28.5 милиона евра, како је изјавио и градоначелник Зајечара Бошко Ничић, који је истакао да ће овај стадион у будућности конкурисати и за евентуално одржавање Европско или Светско првенство у нашој земљи.

Није јасан нити познат разлог зашто у клубу није било сениора у првом колу.

БОНУС ВИДЕО: Ово су фудбалери са највећим зарадама

(ТЕЛЕГРАФ.РС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СТИГАО У БЕСНОМ ЏИПУ: А кад је репрезентативац изашао, нису могли да верују кад су видели стајлинг (ВИДЕО)