ДЕЛИЈЕ БРИНУ ЗБОГ КАТАИ: Станковић поручио - "Сале код мене нема два кредита..."

Новости онлине

14. 08. 2022. у 10:56

Александар Катаи је донео толико радости Црвеној звезди, али је слабији почетак сезоне навео многе на питање шта се дешава са првом виолином тима. Није то онај мајстор из прошлих сезона, а и поред тога чета Дејана Станковића бележи само тријумфе.

ДЕЛИЈЕ БРИНУ ЗБОГ КАТАИ: Станковић поручио - Сале код мене нема два кредита...

Фото: ЕПА. М. Вукадиновић

Тренер шампиона Србије обожава Катаија, па се мало изнервирао на питање о паду форме потенцијалног репрезентативца Србије.

- Сале код мене има два живота, не два кредита. Ја Салета волим, обожавам га. Ето, то вам је кажем. То је Сале Катаи. Значи слободно да напиштете да он код мене има два живота”, објаснио је Дејан Станковић.

Немогуће је набројати шта је све бивши члан Олимпијакоса урадио у црвено-белом дресу током мандата Дејана Станковића. На четири претходна дуела са Партизаном постигао је исто толико голова. Ломио је и бројне европске утакмице, дошао до највише тачке у врло богатој каријери и што се тиче индивидуалног учинка.

- Да ми стављамо под упитник Александра Катаија.... Не знам ставрно да ли још нешто да кажем. Не знам како да се изразим, а да не буде грубо. Да то лоше не изгледа у новинама. Ево, овако ћу: “Кода неко нешто каже против Катаија, то је као да ме озбиљно вређа. Баш да ме ружно вређа. Морам опет да поновим да Сале код мене има два живота”.

БОНУС ВИДЕО ВЛАХОВИЋ НОВИ РЕКОРДЕР: Пет највећих трансфера српских фудбалера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

КОКАИН МУ РАЗОРИО КАРИЈЕРУ: Играо раме уз раме са Роналдом, а данас ради као зидар да би преживео (ВИДЕО)