ПУТИН СЕ ОБРАТИО НАЦИЈИ: Несвакидашње писмо председника Русије

Новости онлине

13. 08. 2022. у 15:29

ПРЕДСЕДНИК Руске Федерације Владимир Путин данас је упутио писмо свим грађанима Русије, и то поводом празника који се у тој земљи ове суботе прославља.

ПУТИН СЕ ОБРАТИО НАЦИЈИ: Несвакидашње писмо председника Русије

FOTO: Tanjug/AP

Празник је посвећен спортистима, а руски председник је писмо објавио на свом званичном сајту.


У њему је спортистима, али и остатку јавности, поручио следеће:

"Драги пријатељи,


честитам вам Дан физичке културе.

Установљен још 1939, овај празник уједињује око својих задатака и циљева људе различитих година, занимња, хобија, јер промовише вредности физичке културе, здравог и активног животног стила, основања и развоја спортских колектива и добровољних спортских друштава, секција и кругова. И, наравно, са правом се овај празник повезује и са масовним надметањима, јавним спортским догађајима, фестивалима и парадама атлетичара.


Добро је што се данас те дивне традиције оснажују и обогаћују новим идејама и иницијативама. Спортска инфраструкутра у градовима се поправља, ничу модерни стадиони, тренинг центри и места за рекреацију, модернизују се школске сале и игралишта, а ниво усавршавања тренера и ментора је све већи.


Убеђен сам да се мора наставити са тако широким, свестраним приступом спорту. Важно је да свако пронађе активност која му прија и изабере неки спорт.


Желим успех, срећу и све најбоље свима, 
Владимир Путин".


Бонус видео: Кад химна Србије, "Боже правде", загрми у Русији...
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом