ЗВЕЗДИН ЗАЛОГ ЗА БУДУЋНОСТ: Осам потписа на "Маракани", и то у једном дану!

Novosti online

11. 08. 2022. у 19:03

ФУДБАЛСКИ клуб Црвена звезда потписао је данас професионалне уговоре са осморицом омладинаца, саопштено је на сајту црвено-белих.

ЗВЕЗДИН ЗАЛОГ ЗА БУДУЋНОСТ: Осам потписа на Маракани, и то у једном дану!

фото: ЕПА

Талентовани фудбалери уговоре су потписали у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и директора омладинске школе Драгана Младеновића.

Уговоре су потписали: Марко Чурић (2003, централни везни), Млађан Иванковић (2004, централни везни), Драган Тегелтија (2006, десни бек), Урош Тегелтија (2006, крилни нападац), Немања Дуришић (2006, централни нападац), Вељко Милосављевиц (2007, штопер), Андрија Максимовић (2007, офанзивни везни) и Огњен Мишић (2007, крилни нападач).

Талентованим дечацима се прво обратио председник клуба Светозар Мијаиловић и пожелео им пуно среће и успеха у даљем раду.

- Пре свега бих поздравио родитеље талентованих младића и честитао им на томе што су створили људе који су данас потписали уговор са Црвеном звездом. Желим да им уговор буде подстицај за даљи рад и напредак, те да у будућности потписују што више уговора, јер ће то бити знак да добро играју. Звезда је поносна на дечаке који су успели да добију препоруку да их руководство Омладинске школе и њихови тренери предложе за потписивање уговора. Момци, желим вам успех и ово је само један корак на путу за који сте се определили. Чека вас озбиљан и напоран рад, јер савремен фудбал није само игра, него и више од тога. Потрудите се да оправдате указано поверење - истакао је Мијаиловић.

Честитке су потом уследиле и од директора Омладинске школе - Драгана Младеновића, који је најбоље упознат са квалитетима и талентом наших дечака.

- Добили сте добру полазну основу за оно што вас очекује сада када сте професионалци. У складу са уговором који сте потписали, морате тако да се понашате на терену и ван њега, а обавезе су вам добро познате када је реч о тренинзима. Ипак, надам се да ћете успети да се покажете и у приватном животу, и ту пре свега мислим на школовање. Од вас сви у клубу очекују да пре свега будете добри људи и да се одричете небитних ствари у животу како бисте могли да остварите циљеве, а ту мислим на фудбалску каријеру која је захтевна и тражи одрицање. Честитам вама и вашим родитељима, и још једном, од вас очекујем посвећеност на тренинзима, те спремност да испуните захтеве које тренери буду тражили - рекао је Младеновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила