"СВЕ ЈЕ У РЕДУ СА ДУШАНОМ" Отац капитена орлова Петар Тадић, за "Новости", о инциденту који је узрујао српску јавност (ФОТО)

Ђ. С.

10. 08. 2022. у 15:06 >> 15:05

У НОЋИ између 27. и 28. јула, Душан Тадић је пред својом кућом у Амстердаму доживео велику непријатност.

СВЕ ЈЕ У РЕДУ СА ДУШАНОМ Отац капитена орлова Петар Тадић, за Новости, о инциденту који је узрујао српску јавност (ФОТО)

Фото: М.Вукадиновић

Двојица разбојника, дошла су са намером да га опљачкају. Међутим, очигледно су направили велику грешку у "скаутингу" потенцијалне жртве, будући да им се рђаво гесло обило о главу.

Тадић није дао на себе, успео је да се одбрани од напада противника и притом узврати једном од разбојника а из свега је изашао скоро неокрзнут будући да је прошао само са лакшом огреботином на руци.

 

- Ма све је у реду са Душаном, није то било ништа страшно. Медији су можда мало и предували читаву ситуацију, није ни повређен нити ишта - каже за "Новости", расположен и нимало узрујан због поменутог инцидента, Петар Бато Тадић, отац нашег сјајног аса.

 

БОНУС ВИДЕО - Златна лопта ФСС: Душан Тадић прима признање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (1)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом