ЗИДАН ИДЕ У ТУРСКУ: Чувени Француз "добија" нову косу?

Г. Ч.

06. 07. 2022. у 18:52

ЧУВЕНИ "ћелавац" Зинедин Зидан ускоро би поново могао да добије косу!

ЗИДАН ИДЕ У ТУРСКУ: Чувени Француз добија нову косу?

ФОТО: АП

Од сталног дописника из Париза

Познати фудбалер и трофејни тренер имао је бујну фризуру током играчке каријере, а онда је нагло оћелавио, после чега се обријао до главе и као такав, током тренерске каријере, постао познат широм света. Био је, чак, и манекен, даме су га у анкетама често проглашавале пожељним представником супротног пола.


Али, изгледа да је Зидану дојадила "билијарска кугла", па је одлучио да "поврати" косу. Добро обавештени извори истичу да је популарни Зизу недавно две недеље провео у Турској где се, наводно, подвргао трансплантацији власи. Интервенција је, кажу, извршена у једној познатој клиници у Инстанбулу у строгој тајности.

Да ли је то заиста учинио, сазнаће се ускоро, чим се први пут буде појавио у јавности. А што се тиче тренерске каријере, засад, остаје његова жеља да седне на клупу француске фудбалске репрезентације, коју тренутно успешно заузима његов бивши колега из репрезентације Дидије Дешам, пошто је намера париских "светаца" да га ангажује остала неостварена, јер је за новог стратега ПСЖ управо изабран Кристоф Галтије. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗ ИТАЛИЈЕ СА ОСМЕХОМ: Пикси гледао два меча и вратио се задовољан