ЛАЦИО - ИМПЕРИЈА СРБА: У римски клуб стиже нови вођа (ВИДЕО)

Новости онлине

03. 07. 2022. у 18:14

СЕРГЕЈ Милинковић Савић се већ дуже време ословљава као српски "наредник" у Лацију, но тај надимак који су му Италијани дали, не значи да ће убудуће и једини командовати везним редом небеско-плавих из Рима.

ЛАЦИО - ИМПЕРИЈА СРБА: У римски клуб стиже нови вођа (ВИДЕО)

ФОТО: АП

Ускоро ће у поменути клуб из италијанске престонице изгледа стићи још један Србин.

Како јавља Николо Скира, један од најбоље обавештених новинара с Апенина (од оних који се највише баве збивањима на "фудбалској пијаци"), у Лацио ускоро стиже - Иван Илић.

Одличне игре у дресу Вероне препоручиле су га управи небеско-плавих, за коју Скира тврди да је с Илићем већ договорила све детаље уговора којим се предвиђа сарадња до 2027. године.

Остало је, међутим, да се Лацио и Верона услагласе око последњих детаља, пре него што наш интернационалац званично пређе из "града Ромеа и Јулије" у "вечни град".

Иван Илић, који је рођен у Нишу 17. марта 2011. године, прешао је 2017. из омладинског погона ФК Црвена звезда у Манчестер сити, који га је три године касније продао Хелас Верони. Илић, везни фудбалер, трипут је већ играо за сениорску репрезентацију Србије, а 38 утакмица одиграо је за млађе репрезентативне категорије.

У минулој сезони Серије А одиграо је 32 утакмице и дао један гол, а један је постигао и у Купу Италије, у коме је двапут наступио у својој другој сезони у Верони. 

БОНУС ВИДЕО - ТОП 10 НАЈПЛАЋЕНИЈИХ ФУДБАЛЕРА: Колико зарађује Роналдо а колико Меси...

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)