СРПСКА ОДИСЕЈА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Бивши тренер Партизана обавезао се на верност клубу из Саудијске Арабије

Novosti online

01. 07. 2022. у 08:17

НЕДАВНО су из Саудијске Арабије стигле лепе вести, када је клуб Ал Фејха освојио престижно такмичење Куп краља. Успех се цени и после месец дана преговора српски тренер Вук Рашовић наставља своју одисеју у малом али успешном клубу.

СРПСКА ОДИСЕЈА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Бивши тренер Партизана обавезао се на верност клубу из Саудијске Арабије

FOTO: ЕПА

Челници тима су заиста све урадили да задрже тренера, који је од малог клуба направио велики. 

И уговор је продужен, нови потпис пао је на чак три године, што се ретко виђа у фудбалском свету. Председник клуба Абдела Адани сијао је од среће после потписа српског стручњака на нови уговор.

- Најважније је када су сви задовољни. Баш то је случај у мом клубу Ал Фејха. Направили смо тим, који се сјајно уиграо и који је поштован од екипа, које имају по неколико пута веће буџете од нашег. Играли смо сјајно и пред полуфинале Купа краља, причао сам са људима из стручног штаба и био сам сигуран да можемо да освојимо пехар. Уследиле су две победе и све остало је историја - истакао је некадашњи тренер Партизана, Динама из Минска и клубова из Емирата, Ал Дафре и Ал Вахде, сада успешни стратег Ал Фејхе из Саудијске Арабије.

Град Ал Маџма има само 45.000 становника, али живи за фудбал. Уговоре су продужили и тренери, који су и до сада били у стручном штабу Рашовића (Љубиша Ранковић, Ђорђе Пантић, Рудолф Марчић и Владан Поповић).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У ХУМСКОЈ! Бивши фудбалер Звезде напао фоторепортера (ВИДЕО)