"ЈАВНОСТ ЈЕ УВЕК СПРЕМНА ДА ОСУДИ": Љубомир Фејса открио кроз колико тежак период је прошао

Novosti online

26. 06. 2022. у 11:40

ОГРОМНА еуфорија завладала је међу навијачима Партизана у јануару ове године када се међу црно-беле вратио Љубомир Фејса, својевремено најскупља аквизиција "парног ваљка". Међутим, није било среће да га верни навијачи често виђају на терену, а сада је испливало и из ког разлога.

ЈАВНОСТ ЈЕ УВЕК СПРЕМНА ДА ОСУДИ: Љубомир Фејса открио кроз колико тежак период је прошао

ФОТО: ФК Партизан

Првих шест месеци у црно-белом дресу Фејса је провео у болничким просторијама, јер се одмах по доласку на зимске припреме у Турској теже повредио.

- Пуно се причало о томе. Јако ми је криво због тога и хвала вам што имам прилику да то објасним. Када сам дошао у јануару, отишао сам у Турску и био сам стварно потпуно спреман. На трећем или четвртом тренингу десила се ситуација да сам добио такав ударац директно у колено да сам мислио да је прелом колена и да сам завршио своје. У питању су били унутрашњи лигаменти и било је најављено да ће то бити пауза од три недеље. Када сам се вратио за Београд, урадили смо снимак магнетом и видели да је то било готово пред пуцањем! Није постојала никаква шанса да се вратим у наредна три месеца - казао је Фејса за "Б92.нет" и додао:

- Шеф Станојевић је говорио да морам да се спремим и тада су кренуле приче у јавности, која је увек спремна да осуди. Говорили су да сам дошао неспреман, да се заје*авам, а ко ме познаје зна да ћу све да урадим, али нећу доћи да се заје*авам... Једноставно, нисам тај тип. Да сам знао да ће то да се деси не бих дошао на тај тренинг. Мени је било највише криво, и због клуба, шефа и свега. Дошао сам да помогнем, а не да се зезам - јасан је Фејса.

ФОТО: ФК Партизан

Опоравак је трајао до краја марта и почетка априла, али је деби уписан тек 1. маја у победи над Напретком 3:0 у Крушевцу.

- Када сам био спреман, тада је било на шефу да ли ћу да играм или нећу и искључиво је његова одлука била да ли ће да ме убаци или не. Дошао сам и рекао му да сам спреман, то је било пред “вечити” дерби, али је он већ имао оформљен везни ред, да нисам прошао припреме са њима и одлука је била његова. Нема љутње, али ми је само било криво због тога. Зато сам желео ово јавности да кажем шта се заправо десило. Био сам скроз спреман, десио се тај ударац и ја ту нисам могао ништа - истакао је Фејса

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ТУХЕЛ НЕ РАЧУНА НА МОМКА ОД 60 МИЛИОНА: Челси остаје без играча за ког се мислило да ће бити звезда клуба