ЗВЕЗДА ПОЧИЊЕ ЛЕПШИ ДЕО ПРИПРЕМА - Крстичић: "Положили смо физику, сада тактика"

З. Ћ.

24. 06. 2022. у 21:39

БИЛО је много трчања са мало лоптања, а сада је обрнуто. Фудбалери Црвене звезде су задовољни што су успешно "преживели" Златибор и "положили физику" и што ће се сада у Словенији на тренинзима највише посветити игри и тактици.

ЗВЕЗДА ПОЧИЊЕ ЛЕПШИ ДЕО ПРИПРЕМА - Крстичић: Положили смо физику, сада тактика

FOTO: M. Vukadinović

Дотеривање тимских линија почело је синоћном пријатељском утакмицом против екипе Браво, а до почетка Суперлиге 9. јула и премијерног меча са Радничким Станковићев тим имаће још три провере.


- Утисци са припрема у Словенији су одлични. Имамо изванредне услове, што нам је и најбитније за овај део припрема. Први део на Златибору смо прегурали. То је био тежи циклус тренинга са више трчања. Сада долази лепши део, утакмице и тактички тренинзи. Засада је све како треба, задовољни смо. Било је доста техничких и тактичких детаља. Сматрам да је то оно што ћемо потенцирати у овом делу припрема. Снагу и физику смо превазишли на Златибору, сада се припремамо за првенство - истакао је Ненад Крстичић, искусни везиста црвено-белих.

После меча са Бравом, српски шампион ће у "дежели" одмерити снаге још и са Копром и Домжалама, а најјачи испит имаће 3. јула против Зенита у Сочију. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТРЕБАН ВАМ ЈЕ НАЈБОЉИ ИНТЕРНЕТ: А1 Србија је мрежа у коју прелази највећи број корисника у Србији