НЕВИЂЕН ХАОС, БРУКА ОБИШЛА СВЕТ: Зашто је каснило финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

А. Илић

28. 05. 2022. у 22:06

УТАКМИЦА финала Лиге шампиона каснила је 36 минута са почетком, а играчи на терену, као и гледаоци крај малих екрана у први мах није знала шта се дешава.

НЕВИЂЕН ХАОС, БРУКА ОБИШЛА СВЕТ: Зашто је каснило финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: АП

Разлог кашњења је одлука организатора да се сачека са почетком меча како би сви навијачи ушли на "Стадион Француска". Наиме, организација меча није на нивоу какав смо навикли од финала Лиге шампиона.

Навијачи без улазница покушали су да пробију заштитне ограде, а неки су чак успели и да прескоче баријере високе неколико метара. Снимци тих покушаја обишли су свет.

Полицајци су у немоћи да адекватно реагују покушали да успоставе ред коришћењем сузаваца, а нису се устручавали да га употребљавају чак ни у околини мале деце.

Због свих дешавања око стадиона у Паризу навијачи са картама нису могли да уђу, а организатори су управо због њих одлучили да меч почне касније, што је преседан када је финале Лиге шампиона у питању.

Једном од навијача Ливерпула пресело је праћење меча, у неверици и очају је гледао улицама Париза, након што је у хаосу изгубио брата.

Заиста немиле сцене на какве током организације овакве врсте догађаја до сада нисмо навикли.

БОНУС ВИДЕО: ТРАНСФЕР ЗВЕЗДА: Ко је Ерлинг Халанд најтраженији фудбалер на свету?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ИЗ ЈАДРАНА ВРЕБАЈУ 54 ВРСТЕ АЈКУЛА: Ево које су најопасније - десетак напада је забележено