"НОВОСТИ" У ПАРИЗУ: Навијачи у великом броју стигли у Париз на финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

Од сталног дописника из Париза - Горан Чворовић

28. 05. 2022. у 19:55

РАЗМИЛЕЛИ су се навијачи Ливерпула и Реала јуче париским улицама. По прелепом времену, групице навијача загревале су се за велико финале, песмама, али и пивом и вином у бистроима Града светлости. Често, једни уз друге, за суседним столовима.

НОВОСТИ У ПАРИЗУ: Навијачи у великом броју стигли у Париз на финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: Г. Ч.

Шпанци, љути што им се није придружио Мбапе, али срећни што имају Бензему, крстарили су Јелисјеским пољима, певајући, у једном тренутку чак и Рафаелу Надалу, имајући у виду да се тренутно игра и Ролан Гарос. Из многобројних аутомобила са жутим таблицама и воланом на десној страни, вијорила су се црвено-бели шалеви.

 

Било је и пуно породица, а секције су правили испред Тријумфалне капије или уз Ајфелову кулу. Навијачи су се скупљали на Шанзелизу, испред Градске куће, код Нотр Дама, у Латинском кварту, пред стадионом у Сен Денију. Неки су дошли и без карата, надајући се са ће им се, можда, посрећити да пронађу улазницу. А оне, као да су од злата, на црној берзи продавале су се јуче и за невероватних десет хиљада евра! Претходних дана препродавци су их ценили од три до пет хиљада.

Утакмица коју можете пратити на порталу "Новости" игра се од 21 сат.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара