СКАНДАЛ! Претучен син бившег фудбалера Звезде, тинејџеру сломљен нос!

Novosti online

28. 05. 2022. у 14:28

Пре неколико дана у Смедереву, у близини Основне школе "Др Јован Цвијић", претучен је Н. С, ученик осмог разреда и син (14) некадашњег нападача Црвене звезде Предрага Сикимића

СКАНДАЛ! Претучен син бившег фудбалера Звезде, тинејџеру сломљен нос!

FOTO: M. Vukadinović

Како преноси Блиц  до напада је дошло када је један од школских другова дечака позвао да дође иза зграде.

Дечак је отишао, а онда су му пришла два "седмака", а касније и један средњошколац, те су после краћег разговора насрнули на њега и брутално га претукли.

Тинејџер је како наводи поменути избор задобио повреду носа, поломљена су му два зуба, а због повреда завршио је на ВМА.

ФОТО: М. В.

Претучен син бившег играча Звезде

Како је рекао отац дечака, спортиста Предраг Сикимић, све је кренуло од тога, када је један дечак, рекао његовом сину тешку увреду на рачун мајке, иначе наставнице која предаје у тој основној школи и управо тој двојици дечака-нападача.

- Моја супруга ради у тој школи, предаје физичко. Да се разумемо, ја школу не кривим, то је добра школа, где мој млађи син иде у пети разред, а старији у осми. Напад се десио на 30 метара од школе, у близини банке. Заправо, било је ту доста статиста који су стајали поред зграде, једно њих 13 до 15, али су само њих тројица малтретирала мог сина - објшањава Сикимић и додаје:

- Одатле све и почиње. Један од њихје претодно прокоментарисао и мом сину рекао ружну ствар о његовој мајци, мојој супрузи, и то је моје дете чуло. Пренето им је даље да се то мом сину није допало, да га је погодило и тада су очигледно одлучили да га нападну.

Како додаје, његов син Н. С. је кренуо у школу око 14 часова, када га је сусрео друг и рекао му да дође иза зграде.

- Мој син је без икакве слутње да ће се догодити тако нешто кренуо иза те зграде. Дошао је, кренули су разговори неколико минута и онда је почело малтретирање. У једном моменту дечак седмог разреда удара два пута мог сина, и то озбиљно, то је иначе ученик моје супруге. Затим прилази још један, и покушава да га удари али мој син се одбранио, да би на крају пришао један средњошколац, дакле трећи, и удара га три или четири пута. После тога моје дете излази на шеталиште, крваво, наилази на професора који га одводи у школу - каже он.

Сломљен нос и два зуба

Из школе су га позвали и обавестили о насиљу које је његов син доживео.

- Ишли смо у Хитну, у Ургентни, код инспектора и сада чекамо да следеће недеље тужилаштво уради свој део посла.

Полиција узела изјаве, а дете има сломљен нос, као и два зуба. Повреде носа санирали су на ВМА.

- Моје дете је буквално добило батине без икакве потребе. Разумем ја и године, и чарке, и све то, али неке ствари се морају решавати и нека моје дете буде последње дете које је ударено. Неке ствари морају јасно да се таргетирају као проблем и да се решавају. Насиље је недопустиво, ни психичко, ни увредама, а камоли физичко. Сви смо узнемирени, прво моје дете које трпи болове, које је доживело стрес, моја супруга, млађи син, ћеркица, све скупа је заиста драматично, али се сви питамо па зар је морало да дође до овога. Волео бих да се ово никоме не деси - закључује он.

Према незваничним информацијама, полиција је обавила увиђај на месту туче, а истрага ће показати да ли су у тучи коришћени неки метални предмети, обзиром да је дете теже повређено.

БОНУС ВИДЕО: ТОП 10 НАЈПЛАЋЕНИЈИХ ФУДБАЛЕРА: Колико зарађује Роналдо а колико Меси...

 

(ИНФОРМЕР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)