ИЛИЕВ О НОВОМ ТРЕНЕРУ ПАРТИЗАНА: Постоји списак имена, разговараћемо са њима

Novosti online

28. 05. 2022. у 09:28 >> 09:31

АЛЕКСАНДАР Станојевић је напустио Партизан, а сада се лицитира именима његовог наследника.

ИЛИЕВ О НОВОМ ТРЕНЕРУ ПАРТИЗАНА: Постоји списак имена, разговараћемо са њима

FOTO: M. Vukadinović

Тренер Партизана преузео је одговорност за неосвајање титуле и Купа Србије, одмах након меча на "Маракани" обавестио је играче да напушта клуб, а тада је кренула лицитација именима његовог наследника.

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, рекао је за "Информер" да постоји списак са више кандидата о којима ће дискутовати у Хумској 1.

Илиев признаје да је очекивао да ће Станојевић остати у Партизану...

- До последњег тренутка веровали смо да ће Станојевић остати тренер, тако да неког другог нисмо ни тражили. Били смо убеђени да ће, ако освоји Куп, ипак одлучити да остане. Нажалост, ни једно ни друго није се десило и тек сада ћемо тражити новог тренера. Имамо списак са пет или шест потенцијалних кандидата, али не бих да откривам имена. Разговараћемо са свима, свако од њх има своје предности. Не верујем да ћемо пресећи пре следеће недеље, рекао је Илиев за Информер.

Директор црно-белих каже да разуме Станојевићеву одлуку да оде из клуба.

- Са Станојевићем имам пријатељски однос, наравно да смо разговарали након што је дао отказ. Разумем га. Био је под константним притиском две године, на првој линији, стално на удару. Истрошен је и доста му је. Жалим му много среће у каријери, поручио је Илиев.

До даљег, клупа Партизана је упражњена, а следећег тренера чека паклен посао...

БОНУС ВИДЕО: ТРАНСФЕР ЗВЕЗДА: Ко је Ерлинг Халанд најтраженији фудбалер на свету?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара