ПСЖ НУДИ АСТРОНОМСКУ СУМУ, ОДЛУКА ПАДА ОВОГ ВИКЕНДА: Мбапеу три пута више да остане!

Г. ЧВОРОВИЋ

20. 05. 2022. у 18:50

КИЛИЈАН Мбапе ће своју одлуку око тога где ће наставити каријеру саопштити најкасније у недељу.

ПСЖ НУДИ АСТРОНОМСКУ СУМУ, ОДЛУКА ПАДА ОВОГ ВИКЕНДА: Мбапеу три пута више да остане!

ФОТО: АП

Од сталног дописника из Париза

Аналитичари мисле да ће остати у ПСЖ уколико вест објави у суботу, да би био дочекан на ловорикама на последњем првенственом мечу против Меца. У супротном, ако информација буде пуштена у етар у недељу, верује се да је онда одлучио да оде у Реал.

У сваком случају, намера му је да све буде јасно у јавности, пре него што се јави на прозивку репрезентације 28. маја, где се "триколори" окупљају због предстојећих утакмица у оквиру Лиге нација.

Процурила је и вест преко француске информативне телевизије Се-Њуз да му је ПСЖ наводно понудио три пута више новца да остане у Паризу, од онога што би зарађивао у Реалу! У Мадриду би могао да прима и до 60 милиона евра годишње, а за петогодишњи уговор требало би да добије и сто милиона евра за стављање потписа.

Суме су астрономске. Јер, остајање Мбапеа у Паризу није само питање новца, већ и престижа. У све су се, кажу, умешали и садашњи председник државе и двојица његових претходника. Верује се, ипак, да је момак из Бондија "с девет од десет ножних прстију" већ на улицама Мадрида.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)