ХИТНО САОПШТЕЊЕ ИЗ ХУМСКЕ: Скандалозним одлукама фаворизују Звезду

Танјуг

16. 05. 2022. у 13:56

Након јучерашње утакмице у Крушевцу, фудбалска јавност у Србији се још једном могла уверити на који начин се Црвена звезда скандалозним судијским одлукама фаворизује до наслова шампиона Србије, саопштено је данас из Партизана.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ ИЗ ХУМСКЕ: Скандалозним одлукама фаворизују Звезду

Фото: ФК Партизан

Како се истиче, Партизан је недељама упозоравао да се у другом делу првенства дешавају чудне судијске одлуке на утакмицама Црвене звезде.

- Сведоци смо да је на јучерашњој утакмици у Крушевцу, у 31. минуту утакмице играч Црвене звезде Ераковић, при резултату 0:0, у свом шеснаестерцу играо руком, а што се може утврдити гледањем видео-снимка наведене ситуације. Главни судија утакмице Марко Ивковић је, из само њему знаних разлога, одлучио да ову спорну ситуацију не провери гледањем видео-снимка, односно консултацијом са ВАР судијама. Играчи Напретка су протестовали код судије, међутим, очигледно да када Црвена звезда игра, на сцени су нека посебна правила. При резултату 0:0, у утакмици која директно утиче на крајњи пласман екипа на табели, спорна ситуација за судије на терену и у ВАР соби не значи апсолутно ништа - наводе црно-бели.

- Сматрали смо да ће увођењем ВАР технологије у српски фудбал број судијских грешака бити сведен на минимум и да ће о поретку на табели одлучивати искључиво квалитет екипа, међутим, директним одлукама судија на терену и у ВАР соби, Партизан је оштећен у утакмицама са Напретком и Чукаричким, док је на јучерашњој утакмици Црвеној звезди опроштен очигледан пенал - додају из Партизана.

- О недосуђеном пеналу за Напредак данас ћути цела фудбалска Србија – органи ФСС, Судијска комисија, па и сам Напредак, док је Црвена звезда свакако задовољна, јер је незаслужено освојила три бода у утакмици у којој ВАР технологија очигледно не сме да се употреби како би се евентуално донела одлука која би ишла у корист противника Црвене звезде.

- Челни људи Црвене звезде су пред други део првенства најављивали да неће бирати средства у борби за освајање титуле, те да ће се и ван терена борити за исту. Сада је јасно да су у својој намери успели, а претходно срамно оптуживши руководство ФСС да их је ставило у неравноправан положај у односу на Партизан, односно да се чак и селектор репрезентације уротио против њих - сматрају из Партизана.

- Партизан је већину времена у актуелном првенству провео на првом месту на табели, међутим, како су у другом делу првенства судијске грешке на штету Партизана, а са друге стране судијске грешке у корист Црвене звезде постале учестале, дошли смо у ситуацију да је Црвена звезда фаворизована до вероватне титуле шампиона - закључују црно-бели.

БОНУС ВИДЕО Новак Ђоковић - пет тајни због којих је постао најбољи на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз