ЛЕГЕНДАРНИ КОВАЧЕВИЋ ХВАЛИ ЛАЗЕТИЋА: "Нови Влаховић? Не, он је Ибрахимовић"

Novosti online

26. 01. 2022. у 12:25

МАРКО Лазетић је играч о коме се прича у Милану. Још увек фудбалер Црвене звезде, Марко обавља последње лекарске прегледе пред потпис уговора са Миланом.

ЛЕГЕНДАРНИ КОВАЧЕВИЋ ХВАЛИ ЛАЗЕТИЋА: Нови Влаховић? Не, он је Ибрахимовић

FOTO: Novosti

Иако млади фудбалер није званично још промовисан, пореде га са Душаном Влаховићем који ће појачати Јувентус.

- Нови Влаховић? Пре бих га упоредио са Ибрахимовићем. Знам да је то много озбиљније поређење, али ме по особинама више подсећа на Златана. Висок је, али може да уради много тога, у техничком смислу. Наравно, има само 18 година и рано је да причамо да ли ће да достигне одређени ниво. Али чим га је Милан купио, и то нешто значи, рекао је Италијанима Дарко Ковачевић.

Прве најаве говоре да ће остати у тиму, где ће у жестокој конкуренцији са Златаном Ибрахимовићем и Оливијеом Жируом водити битку за место у тиму.

- Може да учи од шампиона какви су Ибра и Жиру. Поред њих ће да напредује. Радиће и са Пиолијем, једним од најбољих тренера у Италији за промоцију младих играча. Добро зна када треба да их лансира, као и да сачека ако треба. Свиђа ми се њихова филозофија. Тимови као што су Лајпциг и Салцбург су концентрисани на играче до 25 година, а сада је и Милан на том нивоу. Инвестирају у младе, а онда се боре за Скудето - рекао је некадашњи нападач.

Ковачевић сматра да је Милан погодио када је у питању овај трансфер.

- Милан је направио одличан посао. Неколико пута сам га гледао, како у Звезди, тако и у омладинској репрезентацији. Због тога, гарантујем да је Милан дошао до правог талента, са великим потенцијалом. Добро је грађен за нападача, са одличном техником. Има осећај за гол, интуицију, а може и да ствара прилике. Марко је веома талентован, али ће морати да користи сваку шансу која му буде указана - рекао је Ковачевић.

БОНУС ВИДЕО: КАД ДРЖАВА БРИНЕ О ШАМПИОНИМА: Како су се низали успеси Србије у 2021. години

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)