ЗВЕЗДА БРИНЕ О ТАЛЕНТОВАНОЈ ДЕЦИ ВУКОВАРА: Делегација црвено-белих посетила Заједницу већа општине града на Вуки (ВИДЕО)

Novosti online

25. 01. 2022. у 13:52

ДЕЛЕГАЦИЈА Црвене звезда посетила је Заједницу већа општине Вуковар, у циљу организације фудбалског кампа.

ЗВЕЗДА БРИНЕ О ТАЛЕНТОВАНОЈ ДЕЦИ ВУКОВАРА: Делегација црвено-белих посетила Заједницу већа општине града на Вуки (ВИДЕО)

ФОТО: ФК Црвена звезда

Звезду је представљао председник клуба Светозар Мијаиловић, који је говорио о организацији самог кампа.

- Мени је посебно задовољство што сам као председник Фудбалског клуба Црвена звезда добио позив од Заједничког већа да посетим Вуковар и да утврдимо ону сарадњу коју смо у претходном периоду договарали. Наиме све се своди на то да је Црвена звезда веома заинтересована за развој фудбала, фудбалске игре и што већи обухват деце том игром - рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

- У ту сврху наш клуб је развио активност да не само у Србији, већ и шире у региону успоставља сарадњу са фудбалским центрима, школама, клубовима да би се и на тај начин развијао фудбал у тоим срединама, а са друге стране да се открију талентована деца која могу сутра бити и чланови Црвене звезде уколико покажу спортске квалитете и тај резултат који се очекује. Ми смо већ више година уназад имали ту сарадњу са господином Никицом који је и оснивач сарадње коју смо овог пута и формално договорили у циљу да оно што Црвена звезда са своје стране може да пружи, ти учини и клубовима са ових територија који су заинтересовани за овакав вид сарадње - додао је председник црвено-белих.

Ми располажемо са стручним кадром, који може бити од користи, као и то што стручњаци у фудбалу из ових клубова могу користити та знања наше Омладинске школе кроз коју пролази велики број дечака из Србије, али и региона, каже Мијаиловић.

- Наш основни циљ, који стоји испред Црвене звезде непроменљив је. Борба за шампионску титулу у Србији, то нам је главни задатак и трудићемо се да је освојимо по пети пут узастопно у овом периоду. Што се тиче Европе ми смо у осмини финала Лиге Европе, очекујемо противника, па ћемо видети, али главна наша амбиција је да освојимо првенство ове године, јер рејтинг који смо задњих година постигли уврстио нас је на 35. место европске ранг листе и даје нам одређене предности у европским такмичењима у наредном такмичарском периоду. Нису нам скривене амбиције, оне су отворене и покушавамо да их из године у годину остварујемо - поручио је Мијаиловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХРВАТИ, СРАМ ВАС БИЛО! Навијачи Хајдука поново позивали на убијање Срба (ВИДЕО)