БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА: Душан Влаховић у Јувентусу за 67 милиона евра

Новости онлине

25. 01. 2022. у 07:42

ДУШАН Влаховић је дефинитивно нови играч Јувентуса, Фиорентина је пристала да прода Србина и очекује се само званични потпис, прва јавља "Спорт Италија", али и остали медији на Апенинима.

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА: Душан Влаховић у Јувентусу за 67 милиона евра

FOTO: AP/Tanjug

Два клуба су се нашла на суми од 67.000.000 евра, док ће "љубичасти" инкасирати још 3.000.000 кроз бонусе када српски ас заигра за "стару даму".

Руку на срце, то је нешто мање него што је Фиорентина у први мах одредила као цену испод које неће ићи - 80.000.000 евра. Међутим, како се ближи крај зимске пијаце, тако је нервоза на Артемио Франкију расла, јер је Виола желела сада, а не на лето, да прода Влаховића, док још држи високу цену.

Да је Влаховић остао до лета, а дуго се тврдило да му је такав план, била би му и цена мања, јер би то био последњи тренутак Фиорентини да нешто заради од његовог трансфера. А, онда су и преговарачи са друге стране мање издашни.

Прва понуда коју је Јувентус најпре послао пут Фиренце је била 30.000.000 евра плус Дејан Кулушевски, али "љубичасти" нису хтели ни да чују. Никакве трампе, доплате, проценти... 

Можда би неким другима клуб са Артемио Франкија изашао у сусрет, дао неки попуст, али Јувентусу не. Навијачи Фиорентине органски не подносе Јувентус, виде га као смртног непријатеља од дана када им је одвео Роберта Бађа, иако га је уредно платио за рекордну суму тада у светском фудбалу.

Зато после свега ни Душана неће дочекати торта и цвеће када следећи пут, у црно-белом дресу, дође у Фиренцу.

Коначно је дошао крај причи која није силазила са насловних страна свих медија и завршила се баш онако како је српски репрезентативац желео. Душан ће опет носити црно-бели дрес.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СРБИЈА У СВЕТСКОМ ВРХУ: Хрватска ипак испред, ево које земље извозе највише фудбалера