"ВРАТИ СЕ У ЈУНУ ДА ПРОСЛАВИМО ТИТУЛУ" Станојевићева емотивна порука Шћекићу пред одлазак из Партизана (ВИДЕО)

Novosti online

22. 01. 2022. у 16:11

РАЗИШЛИ су се Партизан Александар Шћекић који ће каријеру наставити у Заглебју из Пољске, с којим је потписао трогодишњи уговор.

ВРАТИ СЕ У ЈУНУ ДА ПРОСЛАВИМО ТИТУЛУ Станојевићева емотивна порука Шћекићу пред одлазак из Партизана (ВИДЕО)

ФОТО: М. Вукадиновић

Од искусног црногорског фудбалера опростио се шеф струке црно-белих Александар Станојевић, емотивним говором који је закључио позивом - "Врати се на лето да прославимо титулу"!

– Ништа момци, ево Шћека нам иде, причали смо јуче. Ја увек кажем, неко ће у неком тренутку наћи нешто што му одговара, Шћека је у овом тренутку нашао нешто што му одговара. Мислим да је прави избор, иде у Пољску, супер му је и лига и све, мени је жао наравно. Не треба сад ту да патетишем и нешто. Много ти хвала Шћеко на свему, био си екстра професионалан, много си нам доносио, надам се ето да, проћи ће ово, тако да ћеш доћи тамо у јуну да прославиш титулу - рекао је Александар Станојевић.

Шћекић је изразио наду да ће на лето заиста бити разлога за славље.

– Моје је да вам се захвалим, за две и по године које сам прелепе провео овде у Београду. Надам се да ћете да наставите у истом ритму и на лето да дођем да заједно прославимо титулу - рекао је црногорски интернационалац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)