СРПСКИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ КОЈИ СУ „ЕКСПЛОДИРАЛИ“ У 2021 – да ли их и ви пратите?

ПРОМО

18. 01. 2022. у 12:00

ИНСТАГРАМ је у 2021. години остварио изузетан раст и коначно прешао магичну бројку од милијарду корисника. Занимљив је податак да је од тога чак 71% млађих од 35 година. Статистичка истраживања показала су да свако од корисника у просеку проведе 58 минута дневно на овој друштвеној мрежи, те је из тог разлога она постала изузетно важна у животима сваког од нас.

СРПСКИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ КОЈИ СУ „ЕКСПЛОДИРАЛИ“ У 2021 – да ли их и ви пратите?

Фото: Промо

Процењује се да број активних корисника Инстаграма у Србији износи око 2,5 милиона, а ми смо за вас направили преглед домаћих инстаграм профила који су доживели највећу експанзију у 2021. години и које би свакако требало да запратите, уколико већ нисте.

#1 БетОле онлине кладионица – у мору сличних они су искочили из шаблона

Клађење је једна од омиљених рекреативних активности многих људи, а неки чак умеју и фино да живе од исте. Главни мото БетОле кладионице гласи ИГРАШ ДА ДОБИЈЕШ, а да ли је то тако најбоље знају они који су своју срећу и спортско умеће већ опробали код њих.

На нашем тржишту постоји много кладионица (мала бара пуна крокодила, рекли бисмо), али нам је онлине кладионица БетОле запала за око захваљујући свом оригиналном и креативном садржају на инстаграму.

Они вас на свом профилу неће затрпавати кладионичарским понудама и квотама, већ вас очекује мноштво занимљивог спортског садржаја али и интерактивних игрица помоћу којих се могу освојити вредне награде.

Довољно је да баците поглед на њихову страницу и видећете да сваког дана нађу начина да своје пратиоце обрадују неким лепим наградама – од фрибета за клађење и бесплатних спинова за казино, па све до Ипхоне уређаја.

Због тога је БетОле инстаграм профил један од најбрже растућих инстаграм профила кладионица, а у 2021. години профил је запратило више од 28.000 људи. Тако је ова кладионица постала трећа најпраћенија кладионичарска страница у земљи, иако послује тек нешто више од годину и по дана.

#2 Геокутак – за љубитеље путовања и географије

Уколико вам у овим неизвесним временима недостају путовања или бар волите да разгледате прекрасне пределе широм света, онда је право време да запратите страницу Геокутак и упустите се у виртуелни обилазак планете.

Поред сјајних фотографија, готово свака објава на овој страници нуди прегршт занимљивих и корисних информација, па се много тога може и научити. Ту је и доста демографских података, застава, али и квизова, што додатно анимира све пратиоце.

Због тога је ова страница у 2021. години дошла до бројке од преко 136 хиљада пратилаца, чиме су стекли већу популацију од многих земаља.

#3 Савети здравља – ваш дневни подсетник за здрав и испуњен живот

Мислимо да су нам савети како да останемо здрави, како физички тако и ментално, и те како потребни у ово време, стога страница Савети здравља може бити ваш идеални савезник у тој мисији.

То је током 2021. године препознао изузетно велики број људи, па тако ова страница данас броји преко 210 хиљада пратилаца. Сваког од њих аутори ови страници свакодневно обасипају бројним корисним информацијама, које нам могу помоћи да живот испунимо добром енергијом и још бољим здрављем.

Нема сумње да друштвене мреже суверено владају интернетом и обарају све рекорде. И зато је важно да откријемо да се на друштвеним мрежама, које чисто бивају на стубу срама, налазе и профили које вреди запратити и који су ту да нам помогну или забаве. Уколико пратите неку од ових страница на инстаграму, онда смо сигурни да можете потврдити наше речи хвале које смо имали о њима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОНАЛДИЊО УЖИВАО НА САВИ: Бразилац поново гост Београда