ПОЈАЧАЊА ИЗ СОПСТВЕНИХ РЕДОВА: Дејан Зукић продужио уговор са Војводином

С. Б.

17. 01. 2022. у 15:44

ДЕЈАН Зукић (20), дете и велика нада Војводине, који је пред крај минуле године постао најмлађи играч са 100 одиграних мечева у „црвено- белом“ дресу, продужио је данас уговор са матичним клубом до јуна 2024. године.

ПОЈАЧАЊА ИЗ СОПСТВЕНИХ РЕДОВА: Дејан Зукић продужио уговор са Војводином

ФКВ

По оцени Драгољуба Самарџића, председника клуба, то је потврда да млади играчи радо остају на „Карађорђу“ и повратак филозофији да Војводина води бригу о младим играчима.

- Зукић ће имати прилику да свима покаже да заслужује да буде лидер Војводине, али и репрезентативац Србије. Од срца му желим блиставу каријеру и да се заједно радујемо успесима Војводине – каже Самарџић.

Новосађани су се ове зиме појачали доласком Ивана Вукчевића (21), дојучерашњег нападача Зете и Милана Лазаревића (24), десног бека, који се по истеку уговора у летонској Липаји, вратио у клуб у коме је поникао.

Љубомир Апро, члан клупске управе, нагласио је да „посао“ у прелазном року није завршен већ да предстоје потписи уговора са још неколико младих играча.

- Желимо да покажемо младих фудбалерима да озбиљно рачунамо на њих, искористимо њихов велики потенцијал и остваримо наше примарне циљеве, а то је пласман у Европу. После дуже година, Војводина је финансијски стабилан клуб, не дугује ником ништа и то је предуслов да бисмо могли да остваримо циљеве који су пред нама – каже Апро.

Дејан Зукић жели да остави још дубљи траг у Војводини.

– Срећан сам што смо брзо и лако договорили све детаље око продужетка сарадње. Током претходне две године нисам показао сав свој потенцијал и зато желим да останем, да се изградим као играч и да Војводина буде та која ће да ме лансира ка Европи. Даћу све од себе за дрес Војводине и част ми је што остајем – рекао је Зукић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)