ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: У недељу турнир за људе великог срца - "Стони фудбал за срећу"

Новости онлине

08. 12. 2021. у 18:03

УДРУЖЕЊЕ кош за срећу по трећи пут организује хуманитарни турнир у стоном фудбалу под називом "Стони фудбал за срећу", у недељу 12. децембра од 14 часова.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: У недељу турнир за људе великог срца - Стони фудбал за срећу

Foto: Koš za sreću/Mirjana Marković

Турнир ће бити одржан у самом центру града, у "Кафани Ниш" смештеној на адреси Александра Глишића 2, а добротворна котизација по екипи износиће минимум 1.000 динара, односно минимално 500 по играчу.

Пријаве су отворене до почетка турнира, а како је због система такмичења број екипа ограничен, оне се могу извршити и мејлом на адресу koszasrecu@gmail.com, или поруком на Инстаграм налог Кош за срећу (koszasrecu).

Сав приход ће Кош за срећу донирати социјално угроженим, вишечланим породицама уз помоћ партнерских организација "Срби за Србе" и "Тројка из блока".

Кош за срећу је најпознатија хуманитарна кошаркашка утакмица на овим просторима, одржава се већ осам година и помогла је многе угрожене породице. Од прошлогодишње утакмице је донирано 598.149 динара, од оне одигране пред пандемију ковида, 2019, 559.544 динара, а сем мечева бави се и другим добротворним акцијама. Између осталог, Кош за срећу је учествовао у куповини респиратора крајем марта 2020, док је хуманитарни турнир у стоном фудбалу саставни део овог удружења.

Стони фудбал за срећу је и место сусрета многих јавних личности, а пријаве су отворене за све који желе да се друже на овом турниру и надмећу за симболичне награде, те имају колективан позитиван осећај помагања угроженима.

Турнир ће бити одржан уз поштовање свих мера против ширења коронавируса, а биће завршен до 20 часова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)