СВУДА УЗ ЗВЕЗДУ: Миле Штука иде на сва европска гостовања - својим аутомобилом!

Б.Грујић

06. 12. 2021. у 15:40

МИЛЕ ТОДОРОВ, страствени навијач Црвене звезде из Српске Црње, редовни је посетилац утакмица црвено-белих, како у Србији, тако и у иностранству.

СВУДА УЗ  ЗВЕЗДУ: Миле Штука иде на сва европска гостовања - својим аутомобилом!

фото: приватна архива

Ништа не би било толико чудно,  да популарни Миле Штука, како га сви знају, на путовања по иностранству не путује сопственим аутомобилом, заједно са својим кумом Станиславом, сестрићем Владимиром и другаром Живицом.

- Путовали смо у Данску, бодрили Звезду против  Митјиланда, било је поприлично 

перипетија око уласка, због ситуације са пандемијом, али смо се некако снашли, баш као и у Немачкој - каже Миле, уз напомену да је само два пута на утакмице ишао авионом и да је аутомобилом много занимљивије.

Иста екипа из Српске Црње детаљно је испланирала пут у Португалију, преко Румуније, Мађарске, Словеније, Италије и Шпаније, кроз седам земаља и укупно 3.260 километара у једном правцу.

- Ово ће бити  наше најдуже путовање аутомобилом, али сва четворица смо возачи, па ћемо се мењати за воланом - додаје Миле, истичући да су детаљно испланирали где ће преноћити и правити краће паузе, све до Браге, која је крајње одредиште, уз напомену да су сви вакцинисани и са цовид пропусницама.

- У контакту смо са још неким навијачима, земљацима који живе широм Европе и сигурно је да ће подршка Црвеној звезди бити јединствена, громогласна, из срца - поручује Миле Тодоров из Српске Црње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)