ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Чоло „гризе“ и кад комбинује

Novosti online

04. 12. 2021. у 12:00

ПРОЧИТАЈТЕ најбоље предлоге из најновијег листа за кладиоце "Новости Тип"

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Чоло „гризе“ и кад комбинује

ФОТО: АП

* ДАРКО БРАШАНАЦ (Шпанија 1)

АТЛ. МАДРИД – МАЈОРКА 1

- Атлетико је још један од шпанских великана, коме се заломило да о наредној фази Лиге шампиона одлучује у последњем колу, против Порта. Међутим, тренер „јорганџија“ Чоло Симеоне ће сигурно тражити од својих играча да у увертири за меч године буду на висини задатка и победе Мајорку. Има дугачку клупу, квалитетне играче који су спремни на све ротације.

* ИВАН КЕЦОЈЕВИЋ (Шпанија 2)

ПОНФЕРАДИНА – МИРАНДЕС 1

- Време је да крене Понферадина, јер игра добро, али се то не види по резултатима. Кец против неискусног Мирандеса је фикс.

* МИОДРАГ КРИВОКАПИЋ (Шкотска 1)

ДАНДИ Ј. - СЕЛТИК 0-2

- Фудбалери Данди јунајтеда, по квалитету, не заостају за великанима. Традиционално су неугодан ривал, како Ренџерсу, тако и мом Селтику. Два наша последња међусобна дуела завршена су без победника, 0:0 и 1:1, и трећи пут заредом би могло да буде мало голова.

* ДАМИР МИРВИЋ (Белгија)

БРИЖ – СЕРАН 1

- Бриж има победнички карактер, који би требало да га одведе до сигурне победе над просечним Сераном. Тај менталитет се видео у прошлом колу, када је Бриж победио Генк у дербију са 3:2, иако је губио 2:1 и имао играча мање.

* ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ (Јужна Кореја)

ГАНГВОН – СЕОНГНАМ 3+

- Издвајам 3+ у дуелу Гангвона и Сеонгнама. Меч нема такмичарски значај, тако да ће тренери оба тима вероватно да ослободе своје играче дефанзивних обавеза.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)