"МИ СМО ДВА СРБИНА И НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ": Михајловић о болести, Морињу и Арнаутовићу

Новости онлине

30. 11. 2021. у 11:57

ВАНРЕДНО коло Серије А доноси судар између Болоње и Роме, односно Синише Михајловића и Жозе Мориња.

МИ СМО ДВА СРБИНА И НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ: Михајловић о болести, Морињу и Арнаутовићу

ФОТО: ЕПА

Двојице стручњака чије непријатељство се претворило у велико пријатељство. 

Српски стратег говорио је на конференцији за медије пред меч о очекивањима, а посебно су интересантни били његови одговори везани за португалског стручњака.

- Морињо је сјајан тренер и одлична особа. Пријатељи смо, разговарамо често и веома сам срећан што ћу га видети на утакмици. Скоро увек ми се свиђао, само смо на почетку имали размирицу. Био је увек уз мене, чак и у моментима када сам био болестан, нисам то заборавио. Долазимо из земаља у којима лојалност доминира карактером људи, тако да имамо нешто заједничко - рекао је Михајловић.

А због чега је дошло до свађе на почетку односа Миха - Морињо?

- Сећам се да сам га добио са Катанијом. Па је после рекао нешто против мене и ја сам рекао да не могу да причам са неким ко никада није играо фудбал на највишем нивоу. На крају смо то рашчистили, остали смо пријатељи. Када сам постао деда написао ми је да не може да дочека да се и њему тако нешто догоди. Рекао сам му да увек има времена да се постане деда.

Када је Михајловић био расположен да говори о личним односима са Морињом, добио је питање да настави у том смеру и да прокоментарише однос са фудбалером Болоње Марком Арнаутовићем.

- Ми смо два Србина, поштовање креће одатле. Обојица навијамо за Црвену звезду. Срби су иначе блиски једни са другима. Он је лидер, момци се осећају снажније када је он на терену. Треба рећи да говори четири или пет језика. Увек ћу очекивати много од њега на терену - рекао је српски стратег.

Меч између Болоње и Роме на програму је у среду од 18 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)