ВЛАХОВИЋ СЕ ДОГОВОРИО! Италијански новинар открио Душанове планове

Новости онлине

26. 11. 2021. у 08:38

ДУШАН Влаховић не силази са насловних страна широм света. Србин је очарао Европу и бацио у други план чак и Ерлинга Халанда.

ВЛАХОВИЋ СЕ ДОГОВОРИО! Италијански новинар открио Душанове планове

Фото: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

"Влахоманија" је захватила Апенине, али и Острво. Клубови се утркују око Душана, Фиорентина би да га чува до лета, а спекулацијама нема краја.

Од Италије, преко Шпаније, Немачке и Француске до Острва, нема оног ко није питао "за здравље" Србина. 

Сви желе ексклузивну информацију где ће Влаховић наставити каријеру. Занимљиво је да се огласио и новинар Фабрицио Романо, који је мајстор за трансфере фудбалера, скоро сваки већи прелазак је баш овај Италијан најавио или објавио.

Открио је и занимљиве детаље о српском фудбалеру...

- У Фиорентини имају осећај да Душан већ има договор са врхунским клубом, али не знају с којим. И они још чекају да виде шта ће се десити – испричао је италијански новинар Фабрицио Романо у разговору за један портал посвећен Арсеналу, а преноси "24седам.рс". 

Италијан је открио и како су текли разговори између Арсенала и Фиорентине.

- Арсенал је контактирао са Фиорентином и питао за колико новца би пристала да прода Влаховића у јануару. Из Фиренце су поручили да желе 70 милиона, после чега је дошло до разговора између играча и „виоле“. Ипак, са Влаховићеве стране није било реакције, јер то тренутно није у његовом интересу – рекао је Романо. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)