ПОМОЋ У ПРАВИ ЧАС: ТСЦ помогао самохраној мајци са седморо деце! "Наставићемо да помажемо"

Novosti online

30. 10. 2021. у 23:32

ПРЕДСТАВНИЦИ ТСЦ из Бачке Тополе посетили су осмочлану породицу Сарвак из Остојићева код Чоке и уручили им помоћ.

ПОМОЋ У ПРАВИ ЧАС: ТСЦ помогао самохраној мајци са седморо деце! Наставићемо да помажемо

Фото Н. Параушић

Овој породици однет је пакет хране, огревно дрво, зимска одећа и школски прибор, све оно што је неопходно да би што лакше провели зиму. У име клуба помоћ је уручио Хуба Телђеши, маркетинг менаџер клуба

Породица Сарвак живи у веома тешким условима, у трошној кући у Остојићеву са месечним примањима од само 30.000 динара. Отац породице је преминуо прошле године, а мајка Кристина је остала сама са седморо деце. Најмлађе има три, а најстарије 17 година. 

Кристина због бриге о деци не може да нађе сталан посао, већ ради сезонске послове и тако покушава да прехрани породицу.

Кристина Сарвак се тако ослања на људе добре воље како би деца у овој многочланој породици могла да имају какво-такво безбрижно детињство. Да је овој породици потребна подршка у овим тешким моментима, препознато је у ТСЦ из Бачке Тополе.

- Планирамо да наставим да помажемо ову породицу, као и да деци обезбедимо посете Фудбалској академији клуба и утакмицама. Ниједно дете у оваквој ситуацији не сме да остане само, без бриге заједнице, и овом помоћи желимо да им покажемо како смо уз њих. Ми, њихови суграђани, пријатељи, бићемо ту да им помогнемо, како би деца имала што безбрижније детињство, изјавио је Телђеши након уручивања помоћи, преноси званични сајт клуба.

БОНУС ВИДЕО 

 

ПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића