ЗВЕЗДА је у Сурдулици прошла као "бос по трњу" у суперлигашком мечу, па и не чуди реакција њеног тренера, Дејана Станковића

Sumadinac

27.10.2021. 20:04

E,moj Stankivicu sa ovakvom igrom i taktikom ti nemas vise sanse u Evro ligi.Zao mi je volim Zvezdu ali ti nemas ko da ti postigne gol iskreno napad je ravan jednoj 0 . Vreme je da se nesto menja nemogu ti fudbaleri visiti po splavovima navlaciti Koronu i docu na utakmicu nespremni. Ako nesto ne izmenis mislim da je vreme da se lagano pakujes. Kao drugo Terzic dovodi neke fudbalere ko ih niko nece a prodaje dobro posto zasto.

koki

27.10.2021. 21:34

Човече!!!!!! Игра Звезде је ТУГА И ЈАД!!! Па, оно мучење против Радничког је да човек никад не погледа игру Твог тима... А Ти кажеш да сте ту утакмицу анализирали и ДА ЈЕ ДОБРА игра била!? Јеси ли некад, можда, сео са играчима да погледају неку утакмицу ЛИГА ПЕТИЦЕ?! Бар да погледају!!! У твојој игри не постоји центарфор, односно Твоји "везњаци" не знају да је тај у игри - само они шутирају на гол... И неко се чуди што се изгубило од једног Радника из Сурдулице!?

Pavlovic

28.10.2021. 01:42

Stankoviću, nemoj da pričaš o snošenju krivice a da nikakve sankcije ne snosiš zbog te krivice, nego se lepo i natenane pomeri sa mesta trenera a na to mesto da dodje neki pravi trener dok ti ne ispečeš zanat u nižerazrednim ligama.