ОВЕРА ЈЕСЕНИ У ХУМСКОЈ Партизан од четвртка улази у серију од четири меча пред својим навијачима

М. БЛАЖИЋ

25. 10. 2021. у 21:20

НАЈТЕЖЕ гостовање у овом делу сезоне је архивирано како су у Хумској желели и сада је пред Партизаном отворен пут ка јесењој титули.

ОВЕРА ЈЕСЕНИ У ХУМСКОЈ Партизан од четвртка улази у серију од четири меча пред својим навијачима

FOTO: M. Vukadinović

Победом над ТСЦ (3:1) Станојевићеви пулени су стигли на два тријумфа од лидерске позиције после завршеног првог дела сезоне (15 кола), али како се до 15. децембра и одласка на зимску паузу игра још шест рунди другог дела, на комплетне јесење почасти ће морати да сачекају и уколико забележе победе против Металца (четвртак, 17) и Чукаричког (недеља, 18.30).

Олакшавајућа околност за црно-беле је распоред до спуштања завесе на суперлигашки фудбал у 2021. Партизан ће, с обзиром на убацивање одложеног меча са Металцем и почетак другог дела после домаћинства Чукаричком, одиграти наредне четири утакмице код куће. Од осам дуела колико ће се одиграти до паузе, Партизан гостује само два пута (Вождовац и Металац), и притом само једном напушта Београд.

Прва препрека у дому црно-белих је Металац, а затим Чукарички. После европског гостовања Генту, имају још два суперлигашка двобоја у свом "дворишту", против Пролетера и Војводине. Гостовање је заказано тек за 27. новембар (Вождовац). Партизан ће још дочекати Нови Пазар, гостује Металцу, и јесен завршава 15. децембра са Колубаром у Хумској.

Двоструки стрелац из меча са ТСЦ Никола Терзић врло добро зна да саиграчи и он немају право ни на тренутак опуштања, јер и најмањи кикс може драстично да умањи шансе за јесење почасти.

- На првом смо месту, у сваку утакмицу улазимо као да је најважнија. Надамо се да ћемо задржати ту прву позицију до краја - оптимиста је Терзић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)