ВАНДА ДЕФИНИТИВНО ШУТНУЛА ИКАРДИЈА: Похвалила се сликом руке без вереничког прстена, Мауро шокирао објавом

Новости онлине

18. 10. 2021. у 12:35

ДАН након бурног раскида, у коме је супруга оптужила за неверство, Ванда Икарди је посредством Инстаграма поново упутила поруку својим пратиоцима.

ВАНДА ДЕФИНИТИВНО ШУТНУЛА ИКАРДИЈА: Похвалила се сликом руке без вереничког прстена, Мауро шокирао објавом

Instagram / wanda_icardi

Прелепа 35-годишња Аргентинка објаснила је свој тренутни статус и шта мисли о Мауровим објавама од недеље увече, где је заједничким сликама наговестио њихово брзо помирење.

Како тренутно ствари стоје, од помирења неће бити ништа, бар данас, јер Ванда је објавила слику са првом јутарњом кафом, својом руком без прстена и констатацијом која мора да забрине центарфора Пари Сен Жермена:

- Добар дан! Много ми се допада моја рука без прстена - написала је Ванда Икарди.

Нико не зна шта се тренутно дешава између двоје посвађаних супружника, након што је 28-годишњи Мауро добио дозволу клуба да не присуствује тренингу како би решио брачне несугласице са Вандом.

Претпоставља се да је она са своје петоро деце отишла у Милан, а да је Мауро покушао одмах да изглади неспоразуме сусретом "очи у очи". По најновијој објави не би се могло рећи да је био успешан у наговарању Ванде да се врати у њихов париски дом, а вероватно ће му прескочени тренинг и тренутна ситуација у кући засметати и у жељи да заигра против Ред Бул Лајпцига у уторак у мечу Лиге шампиона на "Парку принчева".

Да подсетимо, Ванда је направила скандал на друштвеним мрежама објавом једне реченице:

- Још једна породица уништена због ку...!

Фото: Принтскрин

 

Дилеме није било да је мислила на свог седам година млађег супруга Маура, са којим има две ћерке, док је друга страна била једна аргентинска глумица.

Прозвана Чина Суарез се, међутим, није препознала у овој реченици госпође Икарди. Суарезова је медијима у земљи рекла да фудбалера уопште не познаје и не види разлог зашто су њу повезали са овим брачним бродоломом.

Једно је сигурно - Мауро и Ванда више нису заједно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)