СТАНОЈЕВИЋ АРХИВИРАО СЛУЧАЈ СУМА: "никад не причам лоше о играчима, стављам тачку на ову причу"

Novosti online

25. 09. 2021. у 16:21

ТРЕНЕР Партизана Александар Станојевић ставио је тачку на "случај Сума".

СТАНОЈЕВИЋ АРХИВИРАО СЛУЧАЈ СУМА: никад не причам лоше о играчима, стављам тачку на ову причу

ФОТО: ФК Партизан

Станојевић је пред меч са Спартаком рекао да су у клубу неколико пута прогледали кроз прсте фудбалеру из Гвинеје пре него што су у петак коначно преломили и раскинули уговор са њим.

- Доста сам то коментарисао. Кажем прво све играчу, па онда на састанку, па онда јавно. Нисмо на прву лопту реаговали. Жао нам је свима, али знамо правила и све је јасно. Никад нисам коментарисао негативно о било ком играчу који је носи црно-бели дрес. И стављам тачку на ову причу. Не причам ништа лоше о играчима - рекао је Станојевић.

Колико је новонастала ситуација утицала на атмосферу унутар екипе, открио је шеф струке Парног ваљка:

- Ремети нас та прича о Суми. Није нам право. Одвлачи нам пажњу. Ово је сурова и тешка борба и имамо свој пут.

Како играчи реагују на његов одлазак из клуба?

- Имао сам више пута састанак са њима и Сумом. Дошао сам у Партизан 86. Прошао сам целу школу. Та времена су времена Партизана. Био сам део првог тима. Радио сам са Тумбом, он нас је васпитавао. Неколико пута сам одлазио и долазио. Сви играчи како ми треба да функционишемо. Сви треба да знају шта значи носити дрес Партизана - истакао је Александар Станојевић, ставивши тачку на одлазак Гвинејца из Хумске.

Партизан у недељу од 20:15 дочекује екипу Спартака. Црно-бели су после девет кола први на табели Супер лиге са 25 бодова, пет више од вечитог ривала Црвене звезде која има и меч мање.

БОНУС ВИДЕО - АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ: Скандал је шта ради Звезда

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)